tužno

"BIO JE POSEBNA LIČNOST I SJAJAN GLUMAC": Ceca Bojković se emotivnim rečima oprostila od dragog Borisa Komnenića!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

marija

07-03-2021 14:06h
ti babetino uobrazena ne pricaj ono sto ne osecas. arogantna i neinteresantna, ne pojavljuj se vise. proslo je tvoje vreme.

Jova

07-03-2021 19:17h
@marija
Sram te bilo.Ako.znaš šta je to..

Весна

08-03-2021 06:16h
@marija
Шта бре хоћете, каква бабетина?

Краљица , која се јавно(док сви ћуташе)
огласи на РТС-у ко нико. Не бојавши се АВ АВА и његових послушника.

Жена бре за пример.

Tanja

07-03-2021 15:22h
Ne znam da li je tako bilo predviđeno po scenariju ili je osoba jednostavno takva ali Emilija u Boljem Životu uopšte nije imala majčinski odnos prema deci, pre kao stroga učiteljica, da ne kažem čuvar u zatvoru, posebno prema Saši, samo prekori, kritike, moraš ovo, moraš ono, ma ni toplog pogleda.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: