uspešna dama

"OSTVARILA SAM SAN I NAPRAVILA OAZU DECI": Slađa Delibašić ima svoj BIZNIS, a ćerkama je obezbedila budućnost!

0

Pevačica s godinama izgleda sve lepše, a i za to postoji mala tajna.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Slađa Delibašić tokom gostovanja u emisiji "Puls Srbije" otkrila je publici da je postala poslovna žena, kao i da li će uskoro snimati nove pesme.

 

"Ovo je bio moj cilj, svoj san, otvorila sam oazu za decu. Ne bih mogla da kažem da mi scena nedostaje, ali što se tiče vrtića, ovo je bila moja ideja pre tri godine", rekla je pevačica i istakla kako ne voli je povezuju sa prezimenom Đogani.

 

"Slađa Delibašić ne, ali ne bih volela više da me povezuju sa drugim prezimenom, što se tiče moje karijere 20 godina mogu samo da budem prezadovoljna.  Sada samposlovna žena. Mislim da na vreme čovek kada ima ideje i finansije, treba da ih sprovede u nešto što će te napraviti da budeš u drugom svetu. Ovo je nekako moj život, posebno što imam moju unuku. Sve me vezalo za decu, rekla sam okej, Silvija je završila za vaspitača, ja sam omogućila detetu da bude gazda na svom. Silvija je sada na estradi, a ja ipak u vrtiću."

 

Slađa Delibašić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica ne krije da često dobija pitanja kako se neguje, jer mnogima nije jasno kako uspeva da izgleda kao devojka u šestoj deceniji života.

 

"Smatram da žena treba da vodi računa, od 30. sve je drugačije. Ja sam ponosna, meni će 53. godina u novembru. Treba da legneš, ustaneš rano i budeš među decom, ali uvek me pitaju kako tako izgledam. Ja trčim po sat vremena, to je kao kad peremo zube i jedemo. Sve je lepo kada je mladost, ali treba da razmišljamo o budućnosti", kaže Slađa.

 

Slađa veoma retko govori o svom emotivnom životu, ali je sada rešila da objasni kako stoje stvari na tom planu.

 

"Sama sam, slobodna i uživam sa decom i unukom. Mogu da budem podrška Silviji u karijeri, ali što se tiče emotivnog života, vezana sam za moju malu, ona mi je najveći pokretač i snaga da uspem još više", zaključuje pevačica.

 

 

 

makonda-tracker