Goca Tržan: Mlađi muškarci me obožavaju

1
Pevačica Goca Tržan naglašava kako još nije spremna da govori o romansi sa četrnaest godina mlađim bubnjarem svog benda Radomirom Novakovićem, ali ne krije da njih dvoje veže blisko poznanstvo
foto: Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić, Press
foto: Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić, Press

Mada još nije spremna da govori o svojoj novoj emotivnoj romansi, atraktivna pop pevačica Goca Tržan (37) i ne pokušava da sakrije sjaj u očima izazvan srećom na emotivnom planu. Medijske spekulacije o tome kako je odnedavno zaljubljena u bubnjara svog benda Radomira - Rašu Novakovića koji je četrnaest godina mlađi od nje Goca ne negira, ali i ne želi da jasno potvrdi kako su glasine o njihovoj vezi, nastale nakon što su se tokom jednog nastupa držali za ruke, zapravo tačne.

Pevačica je posle razvoda od bivšeg supruga Ivana Marinkovića (32) odlučila da više ne govori o svom emotivnom životu, ali i ne namerava da sakrije kako je ponovo zadovoljna u ljubavi, pa sa zagonetnim osmehom priča o odnosu sa Novakovićem.  

- Vrlo me je spremnu dočekala vest o mojoj novoj vezi. Žene danas imaju problem da uopšte nađu dečka, a kamoli četrnaest godina mlađeg, a mene mlađi muškarci prosto obožavaju. Glupo bih se osećala da kažem da imam dečka. Imam trideset sedam godina i kako mogu da imam dečka? Mogu da imam partnera, ljubavnika ili ne znam šta već. Nemam problem što je neko napisao da sam sa četrnaest godina mlađim, ali retko se pišu tekstovi o muškarcima koji su sa po trideset godina mlađim devojkama. I to me kao ženu nervira. Ne znam zbog čega su muškarcima neke stvari dozvoljene, a nama ne - kaže Goca i objašnjava da nju i Radomira veže blisko poznanstvo.

- Naravno da ga dobro poznajem jer on svira sa mnom u bendu. Ja se i sa svim svojim prijateljima držim za ruke i za mene je to normalno. Nemam nameru da potvrđujem niti demantujem bilo šta i lakše mi je da kažem kako je sve što se piše o meni istina. Obožavam tračeve o sebi jer me ludo zabavljaju, a i čini mi se da je bolje za mene to što me mediji povezuju sa više muškaraca. Shvatila sam da su na estradi uspešnije one žene koje su kučke u javnosti. Imam svoj privatni i emotivni život i kada budem spremna da obelodanim svoju vezu to će se i desiti. Ali sigurno se neće ponovo desiti da se slikam sa partnerom za novine. Izbegavaću i pojavljivanje sa dečkom na javnim mestima jer imam bogato iskustvo u vezi sa tim i to više nikada neću raditi - kaže pevačica koja, uprkos trenutnoj emotivnoj sreći, ističe kako posle razvoda još nije iskusila pravu ljubav.

- Ne bih rekla da volim ili da sam volela posle razvoda i u stvari pre mogu da kažem da volim sebe, doterujem se svaki dan i zaljubljena sam u sebe. Sada imam sjajan život i razvela sam se kako bih bila zadovoljna svojim bračnim statusom. Svakodnevno dobijam i poruke od raznih muškaraca na Facebooku, a najčešće ih zanima da li sam slobodna, da li bih popila kafu sa njima, da li bih se sa njima poljubila... Ja sam žena starog kova i ne razumem dopisivanje na Internetu i tu vrstu flerta. Zanimljiv mi je jedino flert kada smo jedno naspram drugog i kada se neko usudi da me startuje uživo. Preko Interneta svako ima hrabrost da nešto pita pa neretko dobijam lascivne, ali i poruke podrške - priča Goca i ne krije da joj teško pada to što ćerkicu Lenu (4) ne uspeva da zaštiti od tračeva koji je prate posle razvoda od njenog tate.

- Lenu ne mogu da spasem od toga, ali ona je pametna devojčica koja me dobro poznaje. Kada nauči da čita, objasniću joj u šta treba da veruje, a u šta ne - priča članica grupe TAP 011 i komentariše priču koja je danima predstavljala medijski skandal nakon što je na proslavi kompanije Oriflame trogodišnjem unuku bivše rukometašice Svetlane - Cece Kitić rekla: Rezervišem te, bićeš moj za deset, petnaest godina.

- Interesantno je da nikome nije palo na pamet da sam možda pomislila kako ću ga jednog dana upoznati sa Lenom. Ali moja devojčica za sada ima dečka. Smrtno je zaljubljena u Dušana Danilovića, i njegovi roditelji i ja se izuzetno smejemo tome - zaključuje pevačica koja veoma šturo govori o odnosu sa nekadašnjim suprugom, ali naglašava kako njihov odnos funkcioniše.

Nikola Rumenić

makonda-tracker