Berluskoni piše balade

1
Samo nekoliko dana otkako više nije na državničkoj funkciji, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni odlučio je da ponovo zaplovi u muzičke vode i već u utorak će izdaći album s njegovim ljubavnim pesmama

Kako prenose strani mediji, italijanski multimilijarder Silvio Berluskoni prethodne dve godine zapisivao je tekstove za pesme koje će se naći na izdanju True Love. Svih jedanaest numera otpevaće napolitanski pevač balada Marijano Apićela, s kojim je nekadašnji premijer već sarađivao na sličnim projektima u prošlosti.

- Album će se u prodaji naći u utorak. Berluskoni je napisao sve reči, a ja sam ih pretočio u melodiju. Pesme su inspirisane starim napolitanskim pesmama, ali biće tu i ritmova sambe, priča o neuzvraćenoj ljubavi i ljubavnoj čežnji. Refren jedne od numera glasi Pružam svoje ruke dole ka tebi, zato što si to ti. Obožavam te i već mi nedostaješ – otkrio je Apićela za list Daily Telegraph.

Sedamdesetpetogodišnji srcelomac koji je u poslednje vreme zaveo mnoge mlade dame, između ostalih i crnogorsku manekenku Katarinu Knežević, spevao je stihove Još jedan kišni vetroviti dan, još jedna noć bez tebe, a u drugoj pesmi poručuje Obujmi me svojom ljubavlju, ostani sa mnom i daruj mi srce svoje.

makonda-tracker