Inna nastupa za srpsku Novu godinu u Beogradu

1
Najveća evropska dens zvezda Inna nastupiće u Belexpocentru 13. januara 2012. godine uz podršku sastava MVP i Top FM DJ tima, u organizaciji regionalnog MTV-ja i FHN Teama. Prodaja ulaznica počinje danas na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regi

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama Hot, Amazing, Sun Is Up, Club Rocker i Un Momento, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dens zvezda u Evropi sa preko 500 hiljada prodatih singlova samo u Britaniji.

Prodaja ulaznica počela je danas a za najbrže je obezbeđeno 100 ulaznica po specijalnoj ceni od 1000 dinara. Nakon toga standardna cena ulaznica će u pretprodaji iznositi 1200 dinara. Ova cena će važiti do 15. decembra, kada će cena karte biti nešto viša, dok će najskuplje ulaznice biti na dan koncerta 13. januara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara. 

Nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu u organizaciji FHN Team-a, ovo je prvi veliki beogradski nastup atraktivne pevačice, čiji ćete novi spot premijerno moći da vidite 25. novembra na regionalnom MTV kanalu. Pored Inne, na velikom MTV-jevom koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP. Hitovi poput Idemo gore i Celu noć i celi dan zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba za samo 3 meseca preuzet više od 10 hiljada puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download.

Top FM DJ podrška upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.

Pogledajte Innin nastup ove godine u Novom Sadu:

 

 

makonda-tracker