(FOTO)

NIJE BILA SAMO PEVAČICA ― VEĆ I MIS JUGOSLAVIJE: Život ove lepotice obeležila je TRAGEDIJA, a danas je NEPREPOZNATLJIVA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Moja savest

23-02-2021 12:10h
Nikada ova nije bila miss Jugoslavije ! Srbije možda a za to me i boli ! Šta brkove nije obrijala ?

Dare

24-02-2021 14:58h
@Moja savest
Tebe mora da mnooogo peče Tvoja Savest, jer ti očito nešto ne da mira pa po ceo dan na svim portalima pišeš infantilne škrabotine. Na bilo kom portalu, samo tvoji komentari, svugde samo, Moja savest, Moja savest, Moja savest
Jel ti to radiš samoinicijativno ili po nagovoru tvog doktora ?

Moja savest

23-02-2021 12:13h
Jel sramota kazat, ko je otac ili nezna ?

Mia

23-02-2021 13:20h
Nikad nije bila lepa čak šta više baš ružna.

Mare

24-02-2021 14:53h
Nit je lepa nit je pevačica, već je ovo onaj slučaj kad ti se jednom u životu poklope zvezde pa te vine u nebesa, e onda padneš na dno gde ti je i mesto i živiš u uverenju da si bio neko i nešto.

Seka

24-02-2021 15:05h
@Mare
Ma da, može se naći stotinjak pevača koji snime hit za jedno leto, koji traje tri meseca i nikad ih više, pokušavaju, ali ne ide više. A dotična je bilo samo popularna dok ju je finansirao i gurao po televizijama gazda Jezda, otišao Jezda otišla i ona.

Baki

24-02-2021 14:55h
A kako to da grudi rastu sa godinama, da ne kažem sa decenijama, kad je bila mlada, nigde grudi, a sad preljeva na sve strane.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: