da li je se sećate?

BILA JE ZVEZDA DEVEDESETIH, A ONDA SE POVUKLA SA SCENE: Pevačica se posvetila porodičnom životu,a evo kako danas IZGLEDA

0

Njen kvalitetan vokal i hitovi ostavili su traga na domaćoj muzičkoj sceni.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Ružica Čavić bila je veoma popularna krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, a i danas se pamte njena izvođenja hitova poput "Mito, bekrijo" i "Sve ja to poštujem".

 

Ipak, sredinom 2005. godine odlučila je da se povuče sa scene. Objasnila je da joj je bila potrebna pauza, ali to ne znači da se je sasvim odustala od muzike.

 

- Sredinom 2005. odlučila sam da se povučem iz javnog života i medija. Jednostavno, bila mi je potrebna ta vrsta pauze - ispričala je ona jednom prilikom.

 

Ružica Čavić
foto: Printscreen

Ružica se u potpunosti posvetila porodičnom životu i svom sinu Pavlu, koji je postao centar njenog sveta.

 

- Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu 'priuštim' zdravu, nasmejanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Imam osećaj, iako sam svakodnevno sa njim, da mi vreme izmiče. Na pitanje da li se kajem što sam zapostavila karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nameće - uvek biram život! Pevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i egzistiram, pa se i ono uklapa u život - istakla je Ružica svojevremeno za domaće medije.

 

Ružica se i danas bavi muzikom. Ipak, nije solista, ali već je sada članica jednog ženskog benda.

 

Ovako danas izgleda:

 

 

Izbor auta RS 2020. ON e TRI on the road!!

Posted by ONe TRI on Thursday, February 20, 2020

 

 

makonda-tracker