Demi Mur i Ešton Kučer: Našem braku je došao kraj

1
Nakon dva meseca medijskih nagađanja, glumci koji su činili jedan od najpopularnijih holivudskih parova, Demi Mur i Ešton Kučer, otvoreno su progovorili o krahu svoje romanse
foto: Bang
foto: Bang

Prva se zvaničnim saopštenjem za javnost obratila četrdesetevetogodišnja Demi Mur.

- Teška srca i sa velikom tugom odlučila sam da okončam svoj šestogodišnji brak sa Eštonom. Kao žena, supruga i majka, držim da su određene vrednosti i zaveti svete stvari i u tom dugu moram da nastavim dalje sa svojim životom. Ovo je period iskušenja kako za mene, tako i za moju porodicu, tako da vas molim za saosećanje i privatnost koju biste pružili svakome ko se nalazi u ovako jednoj teškoj situaciji – poručila je Demi.

Nešto kasnije, putem svog Twitter naloga, oglasio se i tridesettrogodišnji Ešton Kučer.

- Zauvek ću ceniti vreme koje sam proveo sa Demi. Brak je jedna od najkomplikovanijih stvari na svetu i, na žalost, dešava se da nekada ne uspe do kraja. Neka bude ljubavi i svetlosti, Ešton Kučer – napisao je Ešton.

Koliko je poznato, do razvoda je došlo nakon toga što je mladi superstar u septembru optužen da je, dok je boravio u San Dijegu, prevario svoju suprugu sa dvadesetdvogodišnjom Sarom Leal u jednom hotelu. Ni Murova ni Kučer nisu želeli da potvrde ove navode, ali je u više navrata bilo izveštaja o tome da par intenzivno radi na tome da izgladi problem, ali im to na kraju ipak nije uspelo.

makonda-tracker