raznežila mnoge

IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU, A EVO KAKO JE IZGLEDALA KAO BEBA: Anastasija podelila fotografiju iz ranog detinjstva

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Izrasla nije

18-02-2021 23:03h
Nije izrasla nego su joj plastičari izmenili lik. Dajte neku sliku pre operacije da vidite u šta je izrasla a ne u šta su je transformirali bre.

Kosts

19-02-2021 08:04h
Operisala se i postala nesto drugo .

Janko

19-02-2021 08:05h
Na sta je licila pre estetske ?Zamisli sa njom decu ,kakava prevara...

србин

19-02-2021 08:51h
Она лепотица?? Смањите мало доживљај!!

cvet

19-02-2021 10:32h
Znaaaammmooooo kako je izgledala kao beba jer su je roditelji pravo iz porodilista vodili u emisije i jer nam je sistem takav da nam se vec 20 godina ovakvi namecu kao uzor. Retko ruzna, ljigavo-zvalava, devojka, prava sirovina. Muskaraca sa muskim glasom, nadmenim "ja pa ja" ponasanjem i pogledom, pravom seljackom zlobnom facom, nikada, ali nikada ne moze da se ubraja ni u prosecne a kamoli lepe.
Plus ova svoje genitalije pokazuje od svoje 12 godine, dakle ako bi i mogla necim da probudi radoznalost to je samo da pokaze snimak unutrasnih organa, jer se spolja sve vec odavno zna.

Marija

19-02-2021 11:57h
Ne, ona nije nikakva prirodna lepotica. Izoperisana za sve pare, trudi se da izgleda kao Ceca iz mlađih dana, ali nema šanse.

Ne treba slike

20-02-2021 00:29h
Neinteresuje nikoga ni tada ni sada. Nego kako joj se svidja mamin toyboy? Oće li ga naslediti ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: