TV lica na proslavi 12 godina restorana Chickenita

0
Jedan od omiljenih beogradskih restorana brze hrane svečano je proslavio 12 godina uspešnog rada, u svom restoranu na Vračaru u Mekenzijevoj ulici.

Pored brojnih ljubitelja Chickenite, na proslavi su se pojavile i mnoge poznate ličnosti, koje su već godinama odane specifičnom ukusu i vrhunskom kvalitetu ove kuhinje. Vlada Stanojević, Iva Štrljić i Suzana Mančić su uživali u lepo dekorisanim specijalitetima od piletine, dok su Tamara Paunović, Suzana Perić i Minja Miletić za sebe odabrele ukusne salate. Članovi benda Zemlja gruva su posebno istakli zadovoljstvo na mogućnost dostave njihove omiljene brze hrane, čak i u kasnim satima, nakon završene svirke.

Svakako da veliki broj zadovoljnih posetilaca govori o uspehu Chikenite, ali je taj uspeh potvrđen otvaranjem i druge Chikenite, na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića 44a. Oba restorana rade 24 časa, dok je mogućnost dostave, u rekordnom vremenu, dostupna čak i do 5 sati ujutru.

Poznati po visokom kvalitetu svojih proizvoda, restorani brze hrane Chikenita koriste samo pažljivo odabrane namirnice, te će stoga i ljubitelji Chikenite piletine u Beogradu uvek biti posluženi komadima najboljeg pilećeg mesa odgajanog u Srbiji. 

makonda-tracker