strah i strepnja

"VEZIVAO ME JE KABLOVIMA, REZAO PO STOMAKU": Glumica iz hit serije "IGRA PRESTOLA", još jedna žrtva Merlina Mensona!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Nena VP

13-02-2021 11:09h
Koliko zena treba da bude poremecena pa da dve godine trpi izivljavanje i nasilje umesto da je otisla istog momenta. Njega je suvisno i komentarisati.

mimi

13-02-2021 13:02h
@Nena VP
Ma, sve za i u ime umetnosti:-). Šalu na stranu, ali ja bih tukla i nju i njega, dopodne i popodne, onako terapijski.

Nikola

13-02-2021 13:20h
@Nena VP
Inace ovaj menson je bas simpatican uauaua.A ova bezmozgovicka jos gora.

ron džeremi

13-02-2021 16:34h
@mimi
ja bih ovu glupaču, šibao po g******...a onda bih doveo moje drugare, da je srede Roco Sifredija i Big Omara

VP my A

18-02-2021 12:30h
@Nena VP
Preporucila bih zlotvorima koji nemaju pojma o ovoj temi da se informisu pre nego sto se ponovo negde zlurado nalupetaju.
Vasi komentari "zasto nije odmah ustala i otisla" su kao kad bi rekli ako neko recimo padne i slomi nogu i onda lezi u snegu dva dana dok neko ne naidje da pomogne - pa sto nisi ustao i sam otisao u bolnicu da ti stave gips? Setio si se posle dva dana lezanja i dzabalebarenja na snegu da ti sad odjednom nesto fali!

Zlostavljanje je kompleksna (patoloska) pojava, idioti jedni. Zrtva je toliko dezorjentisana da nije sigurna ni u sta oko sebe. Paradoksalno, jedina sigurnost joj je zlostavljac, koji je zrtvu pravovremeno izolovao tako da ni nema kome drugom da se obrati.

Menson je nije zlostavljao od pocetka veze, ne radi se to tako. Jer bi tada zrtva otisla, posto jos nije obradjena psiholoskom torturom. Prvo je bombarduje ljubavlju i paznjom, "secerom je mami". A kad je namami, i vodu zabrani.

Nisu sve osobe podlozne ovakvom tretmanu. Neke odu. Neke ni ne upadnu u mrezu. Ali one koje su odgovarajuce reaguju bas na ovakav nacin. U proseku, zrtva pobegne posle 7-8 neuspesnih pokusaja. I nakon svega trebaju godine da se psihicki oporavi. Radi se o ozbiljnoj psihofizickoj torturi, majmuni jedni.

I jos nesto: najopasniji period u odnosu sa ovakvim bolesnicima je kada zrtva konacno ode od zlikovca. Onda su zrtve u zivotnoj opasnosti. Cista patologija o kojoj je koristno znati pre nego sto se zagadi cyber etar kojekakvim bulaznjenjem.

UbudućeSamoMikijevZabavnik

13-02-2021 11:19h
Od ovih "žrtvi" više ne možeš ni novine da pročitaš. I to sve višestruke "žrtve" kao da nakon prvog puta nisu znale da okrenu broj policije, psihologa... ali su zato morale da se vrate po gaćice

Marina

13-02-2021 13:59h
Kako uvek tolike zrtve nekog bogatog? A sto je najsmesnije obicno su neke teske cicije...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: