Bredli Kuper: Nisam ja nikakav ženskaroš

Tridesetšestogodišnji američki glumac Bredli Kuper prema glasovima čitalaca magazina People izabran je za Najseksipilnijeg živog muškarca na planeti
2
1 / 11 Foto: People.com

Zvezda filmskog serijala Mamurluk, Bredli Kuper priznao je da mu prija ovo laskavo priznanje, posebno zbog toga što on ne smatra da je građen kao fotomodel.

- Mislim da je veoma cool da ovakvu jednu titulu ponese momak koji ne izgleda poput manekena. Smatram da sam ja dečko koji sasvim pristojno izgleda. Nekih dana sebi delujem sjajno, dok sam drugih zgrožen svojim odrazom u ogledalu – ispričao je glumac, koji osim svog maternjeg engleskog, sjajno barata i francuskim jezikom.

Superstar koji je u januaru ostao bez oca, u veoma je bliskim odnosima sa svojom majkom.

- Kada sam čuo da sam izglasan za Najseksipilnijeg živog muškarca na planeti, prvo mi je palo na pamet to koliko će moja mama biti srećna zbog ovih vesti – otkrio je Kuper.

Nakon raskida dvogodišnje veze sa koleginicom Rene Zelveger u martu, šuškalo se da je Bredli uplovio u romansu sa nedavno rastavljenom latino pop divom Dženfer Lopez, no glumac je negirao ove tvrdnje.

- Za sebe mogu da kažem da sam tridesetšestogodišnji singl muškarac. Ukoliko je neko iz šoubiznisa u ovim godinama neženja, odmah ga smatraju za velikog igrača. No, ja sebe uopšte ne vidim kao nekakvog ženskaroša – izjavio je superstar.

Osim Bredlija Kupera, na godišnjoj listi stotinu seksi muškaraca, svoje mesto na vrhu našli su Lijam Hemsvort, Alek Boldvin, Kris Evans, Džastin Tero, Rajan Gosling, ali i mnogi drugi.

makonda-tracker