Humanitarna akcija Budi Deda Mraz na jedan dan u Tuckwoodu

0
Specijalna projekcija animiranog filma Misija: Spasiti Božić biće održana u nedelju, 20. novembra 2011. godine u 11 časova u bioskopu Tuckwood, a ulaznicu za ovaj događaj predstavlja nešto od stvari i odevnih komada preko potrebnih Domu za decu Moša Pijade

Radio Hit music FM i distributerska kuća Tuck organizuju humanitarnu akciju i projekciju animirane komedije Misija: Spasiti Božić pod sloganom Budi Deda Mraz na jedan dan, koja za cilj ima skupljanje pomoći koju će dobi ti Dom za decu Moša Pijade iz Beograda. Broj mesta za projekciju ovog filma je ograničen, a prijavljivanje je moguće obaviti telefonom na broj 011/303 88 33.

U ovom domu žive deca starija od 15 godina, njih četrdeset pet. Sve što je potrebno svakom od nas, potrebno je i njima: obuća, donji veš, čarape, sredstva za ličnu higijenu, posteljine, peškiri, putne torbe, posuđe... Pred nama su praznici. Omogućimo i drugima da u njima uživaju.

Animirano ostvarenje Misija: Spasiti Božić 3D otkriva neverovatan, nikada ranije dobijen odgovor na pitanje svakog deteta: Kako Deda Mraz isporuči sve one poklone u samo jednoj noći? Odgovor je: Deda Mraz ima teleporter ultra visoke tehnologije, koji je sakriven ispod Severnog pola. U suštini, ovo je jedna vesela priča o pomalo čudnoj porodici i jednom neobičnom heroju Arturu, sa zadatkom koji mora hitno završiti, pre nego što osvane božićno jutro.

Film Misija: Spasiti Božić 3D sinhronizovan je na srpski jezik, a premijerno je prikazan 16. novembra u bioskopu Kolosej, dok se na redovnom bioskopskom repertoaru nalazi od 17. novembra. Glumci koji su junacima pozajmili glasove su Dragan Vujić Vujke, Slobodan Stefanović, Siniša Ubović, Jelena Petrović, Feđa Stojanović, Katarina Gojković, Milan Antonić, Vesna Stanković i drugi.

makonda-tracker