Jelena Rozga igra u Tesnoj koži

0
Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga i produkcijska kuća Gama Entertainment Group potpisali su ugovor o saradnji za snimanje novog serijala filma Tesna koža

Na obostrano zadovoljstvo, Jelena će nastaviti tradiciju ovog filmskog brenda, te će kao i Lepa Brena, Zorica Marković, Snežana Babić Sneki i Suzana Perović igrati samu sebe. Takođe, popularna pevačica imaće i stvarnu ulogu u filmu.

- Raduje me što sam dobila ponudu od producentske kuće Gama da igram u filmu koji je svima dobro poznat u celoj regiji. Odmah sam prihvatila ulogu, s obzirom na to da ću igrati samu sebe - Splićanku Jelenu Rozgu. Zbog obaveza koje imam, dogovor je da se deo filma s mojom ulogom obavi pred kraj. Ovo će biti lepo i zanimljivo iskustvo, a potrudiću se da uradim svoj deo posla najbolje što mogu, budući da je moja profesija pevanje, a ne gluma. Sigurna sam da će mi reditelj i ostali članovi ekipe pomoći u tome – naglasila je Rozga.

Zbog čega je baš njoj poverena uloga, scenarista i reditelj filma Milan Živković kaže:

- Poštujući jednu od tradicija Tesne kože, želeli smo da i u nastavcima 5 i 6 imamo popularnu pevačicu. Jelena Rozga je ne samo jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, već kao umetnica poseduje i druge kvalitete koji su je preporučili za ovu ulogu. Kažem ulogu, jer Jelena neće samo pevati u filmu, već će i glumiti malu, ali ljupku epizodu, koja je funkcionalno povezana sa jednim od dramaturskih tokova priče. Radujem se saradnji sa ovom šarmantnom, talentovanom i lepom Splićankom – istakao je Živković.

makonda-tracker