Predvideo svoju smrt?

"USKORO ĆU JA LEŽATI OVDE": Poznati ruski glumac pronađen mrtav, a reči koje je nedavno izgovorio ŠOKIRALE su javnost

0

Ruski glumac Vitali Alšanski pronađen je mrtav u svom stanu. Glumac je preminuo u 52. godini.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Zaslužna umetnica Rusije Eleonora Šaškova rekla je šta je prethodilo smrti njenog kumčeta - zvezde serije Brigada (Sašina ekipa) Vitalija Alšanskog.

 

On je umro u svom stanu u ulici Vernaja. Vitali je prestao da komunicira sa ljudima pre nekoliko dana i policija je morala da otvori vrata njegovog doma.

 

Šaškova, poznata po ulozi Stirlicove supruge u filmu „Sedamnaest trenutaka proleća“, kuma je Vitalija Alšanskog.

 

- Bili smo prijatelji sa Vitalijevom majkom, ona je umrla pre 8 godina, bio je veoma zabrinut nakon njene smrti, mnogo je voleo - rekla je Eleonora, prenosi Mk.ru.

 

Vitali Alšanski
foto: Youtube Printscreen

- Ne tako davno bili smo s njim na njenom groblju, Vitali je tada rekao: „Uskoro ću i ja ležati ovde“.

 

Pre otprilike pet godina počeli su problemi s poslom, nigde ih nisu pozivali na snimanje, jedino što su bili pozvani u šaljiv program na jednom od kanala, ali to mu, naravno, nije odgovaralo. Bio je, najblaže rečeno, lošeg raspoloženja.

 

Vitali Alšanski
foto: Youtube Printscreen

- Čekao je pozive, ali ih nije bilo. U poslednje vreme Vitaliju je jako porastao krvni pritisak, ponekad i do 240. Živeo je sam, nedavno je sestru prijavio u svom stanu. Gotovo svakodnevno smo ga kontaktirali, ali pre nekoliko dana je prestao da komunicira. Tada sam otišla do njega i zajedno sa policijom uspela sam da uđem u stan, gde je pronađen mrtav - izjavila je Šaškova.


 

 

makonda-tracker