iskrena

"ŽELIM GOSPODINA, A NE MUŠKARCA KOJI NE ZNA NIŠTA I NEMA MANIRE": Pevačica progovorila o vezama i priznala zašto je SAMA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Baki

07-02-2021 18:58h
"ŽELIM GOSPODINA, A NE MUŠKARCA KOJI NE ZNA NIŠTA I NEMA MANIRE"
Je li, pa da ti ne bude malo mnogo, sa fudbalera, da ne kažem, uličara, na gospodina ?
A i trebaš uzeti u obzir da si sada polovnjača a ne devojka, tako da nisi u situaciji da biraš, moli Boga da te neko uzme i da radiš po kući jer sumnjam da neko luuudi da tvom detetu glumi oca.

Ivana

07-02-2021 21:25h
@Baki
teško da će ona ikad sa fudbalera i doći do gospodina. Fudbaler je i za nju bio gospodin (čitaj: premija), a ona za njega ni ulog

Nada

07-02-2021 19:57h
Da, tesko je naci Coveka, koji ce zavoleti Obe.

Jelena

07-02-2021 21:40h
Kada bude dama, naći će gospodina.

Secam se pre desetak godina

08-02-2021 06:31h
Prica ona nesto reporteru o pesmama i odnosu na estradi i kaze reporter ovako, Slavice za kraj reci ti nama koliko 7×8, ona ni da bekne, koliko je 9×8 ona unezvereno pita jel vi to mene zezate. Ona trazi gospodina.

ne proseravaj se kafanska pevaljko

08-02-2021 07:31h
Ja želim gospodina, ne "picopevce" koji ne znaju ništa, nemaju manire, ne znaju da sipaju vino ženskoj osobi.
_________________________
i ja zelim damu, vrednu osobu, koja zna banicu da napravi, a ne jedino sto zna da drzi jeste mikrofon. iju pa ona je jos ulaskom ZG bila sa LJaksom i to celog putovanja od crnogorskog primorja do americke turneje, kerebecio ju je iako je imao zenu kuci. nego od kad se pevaljke smatraju damama?! njoj je najveci domet tanja savic: nepismena ****** koja nije ni osnovnu skolu zavrsila.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: