IMALA JE CILJ

"U SVE TRI TRUDNOĆE DOBILA SAM 10 KILOGRAMA": Glumica je uspela da vrati devojačku liniju, a ove savete je dala damama!

2

Mirka Vasiljević sa suprugom Vujadinom Savićem ima troje dece i sve postiže.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumica Mirka Vasiljević ponosna je majka troje dece, a devojčicu Adrianu rodila je sa svega 20 godina. 

 

Sada se prisetila tog iskustva, ali i linije koju je brzo vratila nakon porođaja.

 

"Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma".

 

Mirka otkriva i kako izgleda njena ishrana, kojom održava vitku figuru.

 

"Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak (smeh)", izjavila je ona.

 

Mirka Vasiljević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Kada baš baš onako preteram, što bude u periodu slava, u periodu tih nekih, da kažem, programa novogodišnjih i tako dalje, mene onda posluži ta moja disciplina. Mislim da je to više do stanja vaše odluke, vaše psihe. Još sam ja Vaga u horoskopu tako da dok moja moja Vaga izvaga, da li ću da idem na ribu ili na roštilj ili na ovo, slavlje prođe", dodala je.

 

Saveznik dobre Mirkine linije je i treniranje, koje joj ne pada teško.

 

"Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili za vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne odbijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora", istakla je.

 

 

 

 

 

makonda-tracker