Miranda Ker voli sebi da ugađa

0
Victoria’s secret anđeo Miranda Ker tvrdi da se ona uvek hrani zdravo i svesna je zašto je to dobro za njeno telo, ali s vremena na vreme ona sebi ipak dozvoli i poneku nedozvoljenu poslasticu

Otkako je pre desetak meseci zajedno sa svojim suprugom, Olandom Blumom dobila sinčića Flina, dvadesetosmogodišnja australijska manekenka Miranda Ker još više sluša savete svoje bake koja ju je učila da sprema zdrave i ukusne obroke.

- Moji deka i baka su imali baštu s povrćem i od njih sam puno naučila o uzgoju i spremanju organskih namirnica. Hranim se superzdravo, unosim dosta povrća i ribe i to ne samo zato što sam model. Ovakav vid prehrane mom telu daje gorivo koje mu je preko potrebno. Ničeg se ne odričem. Smatram da u životu treba biti umeren, što znači da sebe s vremena na vreme treba počastiti nečim što voliš – tvrdi Miranda.

Osim toga što se hrani zdravo, Kerova je otkrila i da se tajna njene zanosne figure krije i u tome što redovno vežba.

- Tokom cele godine dosta radim jogu i pilates, ali i vežbe snage. Takođe, imam svog ličnog trenera koji me tera da se fokusiram da predeo zadnjice, tako da se moj trening svodi i na puno čučnjeva i nožnog dizanja tegova – ispričala je lepotica.

makonda-tracker