avanturista

SA IZABRANIKOM JE ŽIVELA U KAMPERU NA ADI CIGANLIJI: Matea Milosavljević iznenadila publiku ovim detaljima!

0

Mlada glumica osvaja harizmom i iskrenošću.

foto: Instagram
foto: Instagram

Šarmantna glumica Matea Milosavljević postala je miljenica publike nakon uloge u seriji "Igra sudbine", a sada je otkrila zanimljive detalje o svom životu, a naročito je je bila iznenađujuća činjenica da je jedno vreme boravila u kamperu sa izabranikom.

 

"Bivšeg dečka kada sam upoznala on je živeo u kamperu. Tako da, kada smo započeli vezu, ja sam prosto počela isto da živim sa njim tamo. Živeli smo čak i na parkingu Ade Ciganlije! Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo onako hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, ’ajde uživaj pod ovakvim okolnostima" - ispričala je Matea.

 

Glumica trenutno živi sa bakom u porodičnom stanu, za koji je posebno vezana.

 

"Ja sam zapravo i odrasla u toj kući u kojoj sam sada, tu smo u jednom trenutku živeli svi zajedno, pa se onda jedan po jedan iseljavao. S obzirom na to da su se moji roditelji razveli, otac mi ne živi ovde nego u Italiji, mama je otišla sa sestrom u drugi stan, tj. sve tri smo bile u tom periodu kada su se oni razveli. Jedno tri godine sam izdržala i onda sam se ipak vratila kod bake, jer nekako to je moja kuća" - rekla je Matea.

 

 

Milosavljevićevoj je prva želja iz detinjstva bila da se bavi baletom, a ne glumom, ali to nije bilo moguće, jer su joj saopštili da ima višak kilograma.

 

"Želela sam da budem balerina, ali su mi rekli da sam bila debela! Da, volim ples, to mi je stvarno pored glume, prevelika ljubav i kao mala sam išla u nižu baletsku školu. Nisam prvo mogla da je upišem, zato što su mi rekli da sam debela, pa sam onda ja ipak nekako upisala. Eto, odakle su moje nesigurnosti! Ali nema veze, to je neka njihova metoda bila. Razne neke dobre stvari sam ja usvojila iz ove škole, tako da sam sada srećna" - otkrila je lepa glumica.

 

 

 

makonda-tracker