Koncert Novih fosila odložen za 29. novembar

0
Zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koncert Novih fosila umesto 17. novembra biće održan u utorak 29. novembra u Sava centru u Beogradu

Pevačica Sanja Doležal u ime grupe zamolila je brojne fanove u Beogradu i Srbiji za razumevanje zbog odlaganja koncerta, i pozvala ih da se umesto 17. novembar druže sa Novim fosilima u Sava centru 29. novembra.

Prema njenim rečima, Zec je juče naveče kolabirao pod visokom temperaturom, a nakon pregleda kod lekara i jutrošnjih pretraga u bolnici, ustanovljeno je da ima teški oblik viroze i rota virusa, te mu je doktorka zabranila putovanja i nastupe, i odredila sledećih sedam dana mirovanje.

- Lično se osećam zaista pretužno i vjrujem da je Zecu još teže. Grupa Novi fosili vas moli da imate razmjevanje i da dođete 29. novembra na koncert, jer ćemo dati, ne sve od sebe, nego i puno više - poručuje pevačica.

Karte kupljene za 17. novembar važiće i 29. novembra. Ukoliko neko želi da vrati već kupljenu ulaznicu može to uraditi na mestu kupovine.

makonda-tracker