MALe Tajne

"KAD SIMEON ĆUTI, JA POČNEM DA PEVAM": Suzana Mančić iskreno govori o braku sa GRKOM, sa kojim godinama uživa u ljubavi

0

Voditeljka godinama živi na relaciji Beograd-Atina, jer joj nije lako da napusti svoju zemlju.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Suzana Mančić često otvoreno govori o svom načinu života, a sada je rešila da ispriča kako izgleda njen brak sa grkom.

 

"Tišina nekad govori više od reči. Kad ti živiš sa nekim, ti čitaš njegovu tišinu. Evo recimo, kad Simeon ćuti, ja počnem da pevam", rekla je Suzana. U to ime je otpevala pesmu ''Ružo moja'', a potom nastavila priču.

 

"Nema veze koje je doba dana, bitno da je ona procvetala i da te vraća u ljubavne emocije", zaključila je Mančićeva u emisiji "Magazin IN".

 

Suzana Mančić
foto: Dragan Kadić

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos već godinama žive na relaciji Beograd - Atina. Iako je njihov brak skladan i odnosi idilični, pandemija korona virusa razdvojila ih je na duže, na šta se Simeon posebno teško navikao.

 

"Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali, biću i dalje na liniji Atina - Beograd i fino će avio kompanije živeti od mene i nadalje", istakla je Suzana u emisiji "Kec na jedanaest".

 

 

 

makonda-tracker