bez greške

KAO IZ MAŠTE VIKTORIJE BEKAM: Ana Nikolić u kombinaciji koju ćemo često viđati ovog proleća, ali pobedu odnosi — torbica

1

Popularna pevačica podelila je fotografiju koja je za kratko vreme privukla mnogo pažnje

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Srpska pevačica Ana Nikolić obožava modu i rado eksperimentiše, a je često viđamo u nesvakidašnjim odevnim varijantama, a sad nam je pokazala kako ona zamišlja idealno žensko odelo.


Ona je rešila da ne igra na sigurno, pa je ponela vrlo interesantan komplet sastavljen od pantalona sa zvonastim nogavicama koje krase beli kvadrati na crnoj tkanini, dok je blejzer sličan, ali su linije nešto tanje nego na donjem delu. Budući da su ženska odela protekle dve godine popularnija nego ikad i da devojke sve češće za svečane prilike biraju ovakav stil, kao i da se očekuje da će geometrijske šare dominirati u dezenima 2021. godine, očekujemo da uskoro još poznatih devojaka ponese nešto slično.

 


Zbog dugačkih nogavica u stilu Viktorije Bekam ne vidimo kakvu je obuću Ana odabrala, vidimo da je izbor aksesoara izvanredan — ona je ponela klasičnu Šanelovu tašnu sa srebrnim lancem, a opredelila se za vrlo efektnu nijansu plave boje.


Pevačica je svoj duži bob pustila da pada u sitnim talasima, a tu su crne naočare za sunce.
 

 

makonda-tracker