Ja imam talenat od 20. novembra!

0
Treća sezona najzabavnijeg šou programa Ja imam talenat počinje u nedelju 20. novembra na Prvom kanalu RTS-a od 21 čas

Preko četiri hiljade kandidata prijavilo se za treći ciklus popularnog šoua, uz koji se smejete, plačete, oduševljavate i navijate, dok gledate panoramu talenata koje Srbija krije. Voditeljski duo Ivana Bajić i Vlada Aleksić i ove sezone predstavljaće takmičare sa neobičnim darom za pevanje, ples, glumu, imitaciju, žongliranje, balansiranje i prkošenje silama teže i razuma.

Pored toga Ivana i Vlada će vas u svakoj epizodi povesti u neke od najlepših predela Srbije, te tako spojiti potragu za talentima sa potragom za skrivenim blagom naše zemlje.

Pored Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca, od ove sezone član žirija je i prvakinja Pozorišta na Terazijama glumica Mina Lazarević, koja je sudijskoj trojci donela sasvim novi pristup u oceni kandidata.



Pored redovnog termina svake nedelje od 21 čas, emisija Ja imam talenat dobila je i svoj reprizni termin utorkom od 18:30, dok će se svakog dana na RTS 1 emitovati i 20-minutna emisija I ja imam talenat u kojoj će takmičare detaljnije predstavljati Una Senić.

makonda-tracker