LJUBAV CVETA

VERENIČKI PRSTEN VREDI ČITAVO BOGATSTVO: Ovo je budući suprug Tifani Tramp, njegovo poreklo govori sve! (FOTO)

1

Majklov otac je izjavio i da je Tramp najbolji američki predsednik u novijoj istoriji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna Tifani Tramp se verila prošle nedelje, a prsten koji je dobila od budućeg supruga procenjen je na 1.200.000 dolara.

 

Mlađani Majkl Bulo nije štedeo kada je njegova verenica u pitanju, a ovaj bogataš ima veoma zanimljivo poreklo.

 

Rođen je u državi Teksas, u gradu Hjustonu. Većina firmi i poslova njegove porodice je smeštena u Nigeriji. Njegov otac je čuveni biznismen, Masad Bulo koji je između ostalog i veliki pristalica Donalda Trampa (74) a koji je oduševljen njihovom ljubavnom pričom i veridbom i jedva čeka venčanje.

 

Majklov otac je izjavio i da je Tramp najbolji američki predsednik u novijoj istoriji.

 

Majkl Bulo je završio koledž u Londonu, a dok nije upoznao Tifani voleo je da luduje i da menja devojke i ni pored jedne se nije zadržao dugo. Bio je bonvivan i stalno je putovao jahtom po Mediteranu. Međutim, kada je nju upoznao 2018. godine, sve se promenilo. Krenuli su da se zabavljaju, jedna stvar je vodila drugoj i oni sada uživaju kao verenici. On planira da preuzme očev posao jer mu biznis ide od ruke, za razliku od starijeg brata koji voli umetnost.

 

Tifani Tramp
foto: Profimedia

Njegov otac, Masad je jedan od vodećih ljudi grupacije Fadul. Rođen je u Libanu. Kao mlad student, oženio je Saru Fadul, ćerku biznismena Zuhara Fadula koji ga je uveo u porodični posao. Majklova majka, Sara je u međuvremenu u Nigeriji osnovala umetničku organizaciju.

 

Tifani i Majkl su baravili u Beogradu 2019. godine kada su uživali u našoj prestonici.

 

 

 

makonda-tracker