Bred Pit: U pedesetoj idem u penziju

0
Glumac Bred Pit koji sa svojom partnerkom Anđelinom Džoli podiže šestoro dece želeo bi da snima filmove koji će imati trajnu vrednost i koji će ostaviti pravi utisak na na nova pokolenja

Četrdesetsedmogodišnji Bred Pit i jedanaest godina mlađa Anđelina Džoli imaju troje svoje i troje usvojene dece: desetogodišnjeg Medoksa, sedmogodišnjeg Paksa, godinu dana mlađu Zaharu, petogodišnju Šajlo i trogodišnje bliznace Vivijan i Noks. Kada je po prvi put postao tata, slavni glumac prisetio se koliko su važnu ulogu u njegovom odrastanju imali dobri filmovi, tako da je odlučio da igra samo u onim ostvarenjima koja mogu da imaju pozitivan uticaj na njegove naslednike.

- Otkako sam postao otac, daleko sam strastveniji. Svoj um sam fokusirao na preispitivanje šta je ono što želim da radim i koje vrste poslova da prihvatam. Stalno mislim na to kako su, dok sam bio mlad, na mene uticali filmovi i kako su mi se neki od njih urezali u pamćenje. Sada želim da pravim filmove koje moja deca mogu da gledaju i mogu da ih isprate. Želim da učestvujem u projektima zbog kojih će moja deca biti ponosna na mene – izjavio je Pit.

Iako već decenijama njegova popularnost ne jenjava, umetnik je svestan toga da godine idu i da uskoro možda više neće biti toliko tražen kao glumac.

- Manje me brine da li ću od filmova koje snimam zaraditi novac, više me interesuje hoće li oni imati nekakvu dugotrajniju vrednost. Svi mi imamo rok trajanja, a moj polako ističe. Doduše, ima još stvari koje bih voleo da uradim. Ono što je sigurno jeste da sigurno neću propustiti priliku da odigram prgavog matorog osobenjaka – našalio se Bred.

Ono što će možda najviše iznenaditi sve jeste odluka zgodnog superstara da se sa velikog platna povuče kada bude napunio pedesetu godinu života.

- Šta ću raditi posle, nemam pojma. Sviđa mi se producentski deo posla i voleo bih da mogu više vremena da posvetim tome – otkrio je glumac neke od svojih planova.

makonda-tracker