otvoreno o svemu

"MISLIM DA BIH BILA DIVNA MAJKA": Slađana Milošević iskreno o porodici, a evo ZAŠTO se nije ostvarila kao RODITELJ

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

U 21. veku ovo pita

24-01-2021 23:57h
samo retropola. Sramota! Koga pogađa moj lični život? Zatucane luzere bez razloga za život jer ni decu ne rađaju što žele, već što "tako svi rade".

Van Halen

25-01-2021 08:22h
"Rok dama" lici na prepariranu kokosku. Strasno je kada neko hoce po svaku cenu da bude interesantan. Da se namolujes i nakacis sve sto imas kod kuce nije dovoljno. Sta je sa muzikom? Nista. Prazno.

Vasar Tastine

25-01-2021 08:23h
Ti si umislila da si i vanserijska umetnica!? Imas li kuci ogledalo?

Loznica

26-01-2021 00:28h
@Vasar Tastine
Aj ne kaki!Ogledaj se do mile volje i uživaj u pogledu...u život!Bitno da kenjate osvemu i svačemu,čista ljubomora.Fuj!

Baba Visnja

15-02-2021 09:05h
@Vasar Tastine
Ja verujem da umetnici moraju da se reklamiraju i da uvek afirmativno govore o sebi.
Takodje, negativa uvek privuce vise paznje tako da ne moze samo cvetici i leptirici, dok ne nabodes u oko niko ne obraca paznju.
Medjutim, postoji linija izmedju promocije i jeda. Promocija je deo posla, a jed neukusan. Balasevic je isto znao da kukumavci pun jeda kako su ga branili, nisu ga postovali, bla bla bla. Oni kao da ne znaju koliko su imali obozavalaca i koliko je uvrdljivo za armiju obozavalaca da kazes da nisi imao podrsku ("A sta smo mi??"). Ili im je vreme slave proslo, kao Sladjani, pa ne umeju da se izbore sa time.
Nije na svetu odgovornost sto si bila ispred vremena, vec tvoja jer si ti takav put birala. Sta god da te je neprijatno zateklo u karijeri, to je bila tvoja odgovornost, tvoja losa procena sta da radis u datom trenutku.
Sto se dece tice, "sta bi bilo kad bi bilo" su besmislene price. Mnogo toga covek shvati tek kad prodje kroz sopstveno iskustvo, i roditeljstvo definitivno spada u tu kategoriju. Ljudi koji nisu imali dece ne mogu ni da zamisle kako je biti roditelj. I tu bi trebalo postovati njihov zivotni put i na tome zaustaviti pricu. Jer sve preko toga je cisto gubljenje vremena.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: