podrška

"PRIJAVA SILOVANJA NIJE ISTO ŠTO I KUPOVINA CIPELA!" Jelena Veljača dala izjavu koja će mnoge naterati da se zamisle

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

ziki

24-01-2021 15:18h
Sta prenosite sta bulazni ova "aktivistkinja", ona je kao sad za nesto strucna, sto niste preneli njen hejt sto je Handke primio nagradu.

Sreten

24-01-2021 16:03h
Tacno je !.
Prijaviti nekoga za silovanje nije isto sto i kupiti cipele.
Kad ova orkestrirana hajka protiv ovog Mike bude privedena kraju , Mika treba da podnese krivicnu tuzbu protiv svake osobe koja ga je prijavila , ali i protiv drzave koja ga je uhapsila verujuci optuzbama za koje ne postoji NI MRVICA DOKAZA..
Ako je Srbija zaista "pravna drzava" - kao sto neki iz vlasti pricaju , onda sve prijave moraju biti odbacene , a osobe koje su ih podnele moraju da odrobijaju kaznu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: