Preslušajte novu pesmu Nataše Bekvalac

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

nana

13-11-2011 12:35h
Nata da snimi provokativni spot??! Svasta. Sta moze da bude jos provokatnije od onog kako do sada predstavila?! tako vam je to, neko se muci, grci, prezivljava, a neko jednostavno ponizava sebe na najjednostavnije moguce nacine!

super

13-11-2011 14:39h
Natasa je super kao i pesma,pustite zenu na miru,njen zivot i njena stvar sta radi! Slobodna je i moze da uziva u svojoj slobodi i da radi sta hoce. Volela bih da sam u toj situaciji i da mogu da budem slobodna i da se razvedem od svog muza kojeg ne mogu da trpim vise,ne radim i materijalno zavisim od njega i zato moram da ga trpim,njegovo ostajanje po kafani do 5 ujutru,prevare,ponizavanja,,

vekilica

13-11-2011 11:17h
pjesma je bezveze, Natasa je "otpjevala" svoje, njeno vrijeme je proslo, nazalost, ali je tako

VULE

14-11-2011 17:13h
Što da nije nedaj bože bolesna.
Ili je ""otpevala svoje sa pesmom dobra sam"
E kome je dobra nek je vodi kući.

MIMI

14-11-2011 16:35h
Muka mi je vise od licemerja u Srbiji,zena zivi svoj zivot i njeno je prava da radi sta hoce ako time neugrozava nikog.Mogli bi da malo se svi okrenemo svojim zivotima.

Vuk

16-11-2011 03:52h
Bas me zanima do kada ce ovi "moderni" ne moralni likovi svakoga ko ima jos makar minimum morala prozivati"licemerima"??
Jeli im to jedina odbrana ,da ne prihvataju da u ovoj zemlji postaje ljudi koji se jos uvek drze pravih vrednosti i imaju moralne kodekse??
Zasto ne pokusaju da pronadju neku manje izrabljenu i manje pateticnu frazu od"licemerja"?
Ta zena licno svoj zivot svesno izlaze javnosti,javno govori o svom seksualnom zivotu,svesno provocira i plasira svoju intimu za rad publiciteta!
Niko nju ne proganja,ona proganja nas svojom stalnom zeljom za eksponiranjem jer joj je to jedini nacin da skrece paznju na sebe!
Svojim glasom ne moze,muzikom ne moze ali moze prodajom svog prljavog vesa!
E u tom je problem!
Za mene njen zenski moral nije bitan nego ljudski,jer je ne talentovana manipulatorka koja trguje svojim telom i privatnim zivotom!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: