vest ga se rastužila

"TEK SAD JE TREBALO DA UŽIVA U ŽIVOTU": Frano Lasić je veoma tužan zbog prerane smrti glumice Mire Furlan!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

071

22-01-2021 21:27h
Nek joj je laka zemlja i vječna slava. Obilježila je generacije, uključujući i moju svojim talentom. Mira je bila Jugoslavija!

Nenad

23-01-2021 01:47h
lepo je Frano rekao , bila je hrabra pre svega . Lako je biti ravnodusan i to ne boli .
Setih se pokojnog oca , uvek je isterivao neku pravdu i zbog njega smo stradali .
Mira je imala petlju da se u ondasnjoj pomahnitaloj NDH usprotivi , ustasluku i zlu i platila je veliku cenu , ali je ostavila nezibrisiv trag . Uvek sam je postovao zbog toga per svega nju i Masima Savica i on je digao glas protiv ustasluka i imao je zbog toga problema . Verujte mi kad sam sinoc procitao vest o preranoj smrti , njenoj kao da je deo mene nestao ili da je ne daj Boze umro neko moj najrodjeniji.
Toliko sam je gotivio , a verujem i svi normalni , zdravorazumni ljudi ma koje vere bili .
Pocivaj u miru , bol je zaista velika a gubitak nenadoknadiv .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: