otvoreno

"JA DETE NISAM DALA U TU ŠKOLU!" Snežana Dakić otkrila zbog čega nije htela da joj ćerka pohađa glumu kod Mike Aleksića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

ljilja

21-01-2021 12:55h
svojevremeno nisi silazila sa naslovnica i televizije pa zašto to saznanje nisi podelila sa gledaocima te tako spasila neku devojčicu

Boginja

21-01-2021 12:58h
Bas bih se zacudila da se ova kobila nije oglasila.

Maks

21-01-2021 13:03h
Dokle ova vise babadevojka ce pametovati

X

21-01-2021 13:08h
Verujem da je Mika manijak ali ne mogu da shvatim da je terorisao decu 30 godina i SVI cutali. Zbog čega? Nije to 30 dana ili meseci. Nešto je tu jako čudno.

Zaviri u svoju glavu

21-01-2021 14:08h
@X
Već 30 ( čitaj: trideset ) godna se zemlja urušava, 18-godišnajci šalju na ratišta, vladaju neizračunljive inflacije , zemlju bombarduju , uvode se sankcije,
ubijaju premijera, ljudi se kordonima iseljavaju iz zemlje , odlaze najpametniji intelektualci i stručnjaci , a na vlasti komunjarsko smeće kao nekad u svim reseorima : prosvete, energetike, skupštine - i SVI ćute !!!
"Nije to 30 dana ili mese! Nešto je tu jako čudno .

davez

21-01-2021 14:39h
ova iritantna osoba kaze mnogo i glupo

Jaoo

21-01-2021 19:32h
Dakicka,i da si je dala u skolu ,dzabe,nmz da napravis od devojcice nesto za sta nike,nije kalibar,kao sto ni ti nisi kalibar za mnoge stvari za.koje zelis da budes,manite se prestiza u jadnoj Srbiji,nema tu prestiza!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: