i ona je pohađala

"MIKINA STROGOĆA ZA NAS JE BILA ZABAVNA": Nada Macanković otvoreno o svojim uspomenama na školu glume Miroslava Aleksića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

žena

20-01-2021 11:40h
Nado, bolje da ste svoje razmišljanje zadržali za sebe. Nije pristojno, ni ljudski govoriti na ovaj način o tom čoveku, nakon što ste saznali šta je učinio maloletnim licima. Nema tu saosećanja ni poštovanja! Vaša je sreća što niste postali žrtva rodbinska veza sa osobom koje se on plašio.

CudnoNekoSilovanje

20-01-2021 11:50h
Ogromna vecina onih zrtvi koje se sada javljaju su uskocile u Milenin voz da se ogrebu za malo slave jer do skoro nisam ni cuo za njih. Kao problem navode strogocu a ne "bludne radnje" a evo sada i za to imamo drugi pogled.
Nesto mi ne deluje da je bilo tako strasno jer ta burzujska i estradna deca su se otimala da udju (to jest njihovi roditelji) i nastavili su da idu. Pa cak i tuzilja Milena. Da je dobila samar - ne bi dosla ponovo. A posle VISE silovanja se uvek vracala iako nije morala. Pa kako to ljudi ?
Jos je upisala fax kod supruge strashnog Mike i ocigledno joj nije smetala ta "podsetnica". Kako to ?

Mikajlo

20-01-2021 12:08h
Sačuvala se jer ipak nije hteo da se zamera Dani...

Lol

20-01-2021 12:17h
Kako može da ti bude zabavno tako nevaspitano komuniciranje? Ja bih napustio takve časove jer neko ko nema osnovnu kulturu ne može da mi bude autoritet. Ni moji roditelji nisu tako u kući vređali jedni druge niti bi mislili da je to šala.

Filip

20-01-2021 12:59h
Mentalitet hijena naše kvazi-elite. Kad čopor nekog hvali onda ga svi hvale, kad ga pljuje onda ga svi pljuju. Čudi me da je ova Nada imala hrabrosti da malo izmakne od klišea.

Respect

20-01-2021 13:21h
@Filip
To sam i ja pomislio i zato mi je i simpaticna iako ne mislim da je Mika nevin. Neka je 20% istine u onom za sta ga optuzuje onih 6 zena - on nije ispravan covek.
Ali ova mala mi bas simpaticna jer nije iz copora nego je svoja. Postovanje
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: