IMA ŠTA DA KAŽE

"SAD JA NJEMU GOVORIM, NEKA TI JE BOG U POMOĆI, MIKO": Nenad Jezdić opisao je svoje poznanstvo sa Miroslavom Aleksićem!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

to

19-01-2021 23:38h
Jezdo majstore
Ti si nas ponos
Ne udvaram ti se, al te obozavam
Svako vece gledam tvoju seriju samo zbog tebe :)
Zelim svima laku noc
pozdrav iz hladne Svajcarske

Baba Visnja

20-01-2021 05:15h
Sram da te bude!!!!
Koji je ovo lik, "niti smrdi nit mirise". Cuj majke ti, Mika je imao elitnu skolu, pa sad steta sto ce da propadne?!?! Aloo, majstore, deca su propadala u toj skoli!!!!

Prestanite da bilo kakve superlative povezujete sa skolom strave koju je drzao mentalno poremeceni ljudski otpad. Onaj ko sxa decu je jos smradnije od smrada. Onaj ko ne kaze jasno i glasno da tako nesto nema opravdanje (nego bog ti pomogao, ma nemoj?!?!) nije ni sam daleko od bolesti.

Jednostavno receno, ovo je tema na kojoj ne sme da bude dvoumljenja. Ta kobajagi reputacija koju je skola imala je SARENA LAZA!!! Ne postoji!! Sem ako nije reputabilno i nobles guz*ti maloletne devojcice protiv njihove volje, izdirati se zverski na decu i ispirati im mozak.

Bor Boranin

20-01-2021 08:19h
Мирослав Алексић ових дана је бацио политичаре у запечак. Он са понашањем у култној школи глуме и још по нешто... је главна тема свих медија у негативном контексту.

sačuvaj Bože

20-01-2021 09:35h
@Bor Boranin
A u kom kontekstu treba da bude otkivanje jednog nasilnika? Šta sad treba da se bavimo samo političarima? Muka mi je više od toga što se svaka afera dovodi u vezu sa politikom i pitanjem zašto baš sad? Kad god se nešto obelodani neko će se naći pametan da pita, zašto baš sad? Pa eto SAD. Mi smo nezreli kao društvo jer u svemu tražimo neke zavere, neka opravdanja umesto da rešavamo probleme.

sofronije

20-01-2021 13:55h
@Bor Boranin
Narod se zabavlja u ove zimske dane.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: