milena ju je motivisala

PROGOVORILA JOŠ JEDNA MLADA GLUMICA! Iva Ilinčić iznela detalje zlostavljanja: Ja sam imala 17 godina, a on 63...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Malkolm x

19-01-2021 07:28h
Nikako da kaze sta joj je konkretno radio!

pa razdevicio je

19-01-2021 10:10h
@Malkolm x
cudno je samo malo da su sve imale 17 - nikako 16 15 pa ajde i 18 ?

Zivac

19-01-2021 15:33h
Ide mi na zivce kada kazu "da su puno naucile/naucili" ili "bilo je i korisnih stvari" ili "grupa je bila dobra, uzivali smo". Molim???? Kako je mogla da bude dobra kada su oni slabijih zivaca navukli tolike traume da nisu godinama ogli da prodju ulicom u kojoj se nalazi skola ovog monstruma.
I dalje se uljuljkuju i zavaravaju da je nesto iz te skole bilo dobro. I dalje sami sebe ucutkuju, i dalje sumnjaju u svoje instinkte jer bi to znacilo da su potrosili godine zivota na nesto sto su mislili da je privilegija a ispalo je da je bolest.
Drugo, taj zlotvor je maltretirao sve u skoli. Mozda roditelji nisu znali da je bilo sx zlostavljanja, ali je tortura bila surova, to nije bila tajna. Koji to moroni ostavljaju svoje dete takvom psihopati??? Zato sto ce napredovati, zato sto su njegovi casovi prestiz? Joj dalabu ljudi moji. I to sve pod formom "stiktnosti" i "tradicije" i "on je genije, ima svoje metode". I dalje, zasto nisu verovali svojoj deci, jer neka deca su pricala sta se desava. Nisu morali ni da pricaju, istraumirano dete se poznaje. Za onoga ko gleda u dete a ne u posao, obaveze, sluzbeni put, ljubavnica, ljubavnik... Sta god da je roditeljima bilo vaznije.
Ne kazem da su sva deca davala znake da nesto nije u redu, ali neka su vala davala, nema sanse da nisu. Samo nije male sirotane imao ko da slusa. Ako nije bilo ono "ja ih ne mogu tuci kod kuce, ali ce im zato Mikica grebati mater". Ako Mikici treba da je vise stalo do tvog rodjenog deteta onda... da ne lajem...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: