Ana Stanić: Moj prvi izlet iz materinstva

1
Revija visoke mode prvi je razlog zbog kojeg se pevačica Ana Stanić nakratko odvojila od svog sina jedinca kojem su ona i njen suprug Momčilo nakon dugog većanja dali ime Vuk
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Otkako je dvadeset šestog septembra donela na svet sina Vuka, pop pevačica Ana Stanić (35) promenila je životne prioritete i posvetila se majčinstvu. Iako karijeru nije u potpunosti stavila u drugi plan jer uveliko razmišlja o objavljivanju novog albuma, atraktivna plavuša tek se nedavno prvi put pojavila u javnosti, i to na beogradskom Fashion weeku, dok je njen suprug Momčilo Lavrnić (38) kod kuće čuvao sina Vuka.

- Još u maju sam od francuskog kreatora Kristofa Leboa dobila ponudu za saradnju, a sad sam došla da pogledam njegove modele pošto sam imala čast da najavim reviju. Ne mogu da ne mislim na malu simboliku, ovo mi je prvi izlazak nakon porođaja, i to na reviju visoke mode, a nikad nisam bila manje glamurozna. U novoj ulozi majke po ceo dan sam posvećena detetu, vreme provodim u trenerci, okružena cuclama i pelenama. Ipak, bilo mi je lepo da se makar na jedno veče sredim, našminkam i pojavim se u glamuroznom izdanju na reviji kreatora koga cenim i čije modele u specijalnim prilikama odskora nosim - kaže Ana i otkriva na koji način održava liniju nakon porođaja.

- Nespavanje i neprestana briga o bebi čine svoje. Prednost toga kad se ne ugojiš mnogo u trudnoći, kao što je moj slučaj, jeste što posle porođaja ne moraš da vodiš računa o liniji, već je domah sve po starom - navodi Ana koja je 16. oktobra simbolično proslavila prvu godišnjicu braka sa Momčilom za koga se udala prošle jeseni na svečanoj ceremoniji u restoranu na 25. spratu TC Ušće. Par je upriličio intimnu proslavu za najbliže prijatelje u svom domu na Vračaru.

- Slavlje povodom godišnjice braka bilo nam je poslednje na pameti jer smo nedugo pre toga doneli bebu kući, ali ipak smo obeležili taj dan u intimnom okruženju - kaže Ana i ističe da su Momčilo i ona pre nešto više od mesec dana dobili najveći poklon - slatkog dečaka kojem nisu odmah dali ime. Nakon nekoliko nedelja većanja, prijatelje i rođake obavestili su da je za mališana izabrano ime koje najviše pristaje uz njegove za sada vidljive osobine.

- Ime smo smislili kad se beba rodila. Namerno nismo želeli ranije, već tek kad ga vidimo. Nemam neko objašnjenje, jednostavno mi se za njega svidelo baš ime Vuk - kaže pevačica i opisuje kakva je beba njen maleni dečak koji je na rođenju u GAK-u Narodni front bio težak 3 kilograma i 250 grama i dugačak 51 centimetar.

- Vuk je dobra i umiljata beba, zahvalan za čuvanje, a najviše voli kad igramo uz glasnu muziku - priča uz osmeh Stanićeva koja će do kraja godine objaviti novi CD.

- Album je spreman i čekam da Vuk još malo poraste da bih mogla da se posvetim promociji. Nadam se da će to biti u decembru, a ako ne tada, onda početkom godine - zaključuje novopečena mama.

Nikola Rumenić

makonda-tracker