Andrijana Basarić i Ilija Bozoljac: Tajno noćno venčanje na Dorćolu

1
Manekenka Andrijana Basarić i teniser Ilija Bozoljac, koji će za nešto više od šest meseci postati roditelji, venčali su se na intimnoj ceremoniji u prestoničkom kafiću Bordel
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, Story press
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, Story press

Manekenka Andrijana Basarić (32) u petak, 28. oktobra izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku, teniseru Iliji Bozoljcu (26), na intimnoj ceremoniji koju je par upriličio u dorćolskom kafiću Bordel. Građansko venčanje počelo je u 21 čas, a partnere je venčala matičarka Opštine Stari grad Gordana Zorić. Žurki su prisustvovali samo najbliži prijatelji ovog emotivnog dvojca koji su na ceremoniju došli tačno na vreme, a čim je zvanično venčanje okončano, trubači su se spustili sa gornjeg sprata lokala i počeli da zabavljaju zvanice.

Uz zvuke duvačkog orkestra usledio je i svadbeni ples. Mlada je nosila klasičnu venčanicu sa velom, a mladoženja elegantnu košulju i pantalone. Nakon prvog plesa, gosti su nastavili da igraju uz odabir muzike di-džeja čiji je repertoar bio zasnovan uglavnom na haus muzici. Svadbena žurka nije trajala do ranog jutra, već je okončana tek nešto iza ponoći, a izostali su brojni Ilijini prijatelji među kojima i najbolji svetski teniser Novak Đoković iako je prethodno najavio dolazak sa svojom devojkom Jelenom Ristić.

Inače, ljubavna priča Andrijane i Ilije koji će za nešto više od šest meseci  dobiti i prinovu počela je prošlog leta kada je među njima planula strast, pa je manekenka odustala od života u Londonu. Basarićeva je rođena u Beogradu, ali je diplomu na smeru za marketing i komunikacije stekla u Moskvi na poznatom univerzitetu Lomonosov.

Zbog velike ljubavi koja se iznenada rodila, Andrijana je u poslednje vreme, a naročito otkako je ostala u drugom stanju, sve ređe putovala u britansku prestonicu gde je strpljivo gradila karijeru modela. Iako od svoje dvanaeste godine živi u inostranstvu, u srpsku prestonicu dolazila je povremeno, dok je Ilija ranije već imao iskustvo veze na daljinu sa kanadskom manekenkom iranskog porekla Ramonom Amiri.

Nedugo uoči svadbe, skladni par je sa prijateljima upriličio i proslavu povodom vesti da će se za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja. Pošto je u ranoj trudnoći manekenka još ne želi da daje izjave povodom lepih vesti, ali je zato Ilija za Story nedavno otkrio kakav je kad je u vezi.

- Ne mogu za sebe da kažem da sam bolesno ljubomoran. Nikada nisam dosađivao devojci nepotrebnim pitanjima, ali ljubomora je prisutna u granicama normale. Mislim da na taj način muškarac uvek pokazuje dami da mu je stalo do nje i to devojke u suštini pomalo i vole - rekao je tada Ilija.

Nikola Rumenić

makonda-tracker