ko bi rekao?

"NE ZNAM ŠTO JE TOLIKO ASOCIJALNA": Đorđe David otkrio NEPOZNATE DETALJE Karleušinog ponašanja u "Zvezdama Granda"

4

Đorđe David bez dlake na jeziku je progovorio o popularnoj koleginici iz žirija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David otkrio je neke zanimljive i do sada nepoznate detalje o Jeleni Karleuši, sa kojom čini deo žirija takmičenja "Zvezde Granda".

 

"Jelena je, recimo, u prošloj sezoni izlazila iz studija i nema je po dva sata. Sedne u auto i ode, da li ona plače sama ili se smeje i pije kafu, ja ne znam, ali je umela ozbiljno da poludi zbog nečeg što je smatrala da je ogromna nepravda prema njenom kandidatu. Mi tako sedimo i čekamo je da se vrati", rekao je David.

 

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

 

On je dodao da se sa žirijem ne druži privatno.

 

"Pa, zamisli još i privatno da se družimo, ja bih totalno poludeo od njih. Više se viđam sa ljudima iz žirija u toku godine nego sa članovima familije. Budemo danima po deset sati zajedno, ali kada je ova pauza između snimanja, lagano krećemo da se zivkamo. Imamo tu neku našu grupu gde se čujemo, jedino Jelena nije sa nama, ona je crni đavo sa plavom bojom kose.

 

Ne znam što je toliko asocijalna, meni je to bez veze. Po nekim parametrima kažu ljudi da je najveća zvezda u žiriju, ali mi je nelogično da u toj priči ne postoji kod nje interesovanje da bude u toj grupi i komunicira sa nama. Svako ima pravo na svoje", ispričao je Đorđe David za Svet.

 

 

makonda-tracker