još jedna slučajnost ili...?

"DAJ MI ZASLUGE ILI ME PITAJ DA RADIM S TOBOM!" Jelena Karleuša se obratila Kim Kardašijan nakon neobične podudarnosti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

matrix

15-01-2021 10:05h
ova skroz odlepila u svojoj fantaziji

svašta

15-01-2021 12:25h
@matrix
Zašto odlepila pa kopija je više nego očigledno. Što bi Kim bila bolja od JK, zato što je Amerikanka?

Olga

15-01-2021 10:35h
To samo govori koliko je originalna. Verovatno je dizajnirao neko deseti, pa ih obe malo z.....

Kristina

15-01-2021 13:09h
karleusa se toliko trudi da upadne u svet poznatih.A svesna nije,da ono sto fotosopirana slika pokaze,u javnosti nije tako.Karleuso,kad bi te uzivo videli,pobegli bi glavom bez obzira.A tek,kad bi progovorila i isplazila jezicinu,e tek bi tu dobila sut kartu.Pogledaj sebe u ogledalce,kad te niko ne vidi,i razmisli.Foto sop te laze.

Bara

15-01-2021 14:22h
Jk ako si upravu i imas dokaz da au te pokrali za dizajn udri zmiju u glavu,to sto oni Ameri i misle da mogu sve . Uzmi im pare i to sve.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: