Darko Lazić se izvinjava za bahatu vožnju!

0
Zamenik načelnika uprave saobraćajne policije Srbije Slobodan Malešić, gostujući u emisiji Javna tajna koja je na program TV Pink u ponedeljak 14. novembra od 23:30 časova, javno je pozvao Zvezdu Granda Darka Lazića da se pokaje zbog nasilničke vožnje motocikl

Gostujući u emisiji Javna tajna televizije Pink sa temom Zvezde za volanom – opasnost na putu, Darko Lazić priznao je da egzibicije na motociklu u Lutajućoj kameri nisu bile pametna odluka i izvinio se javnost zbog svog postupka. Malešić je oštro zamerio mladom pevaču na bahatom ponašanju u saobraćaju i predložio način na koji može da okaje svoje saobraćajne grehe.

- Mislim da je Lazić pružio veoma negativan primer svojim obožavaocima, i zato ga pozivam da se priključi našoj narednoj kampanji za bezbednost u saobraćaju. Poznate ličnosti koje naprave neki prekrašaj bi u Srbiji, kao što je to praksa u nekim zapadnim zemljama, trebalo da imaju obavezu da svoju kaznu odrade i društveno korisnim radom. Zbog toga bi Lazić, posle svega što se dogodilo, bio odličan promoter bezbedne vožnje i ja verujem da će nam se pridružiti u nekoj od narednih akcija – poručio je Malešević.

Pored Malešića i Lazića, u novoj Javnoj tajni autora i voditelja Aleksandra Saše Ignjatovića, gostuju i pevačica Rada Manojlović. Voditeljka Minja Miletić i novinar i TV lice Vanja Bulić.

 

makonda-tracker