Jelena Blečić: U automobilu se osećam kao u dnevnoj sobi

0
Naša poznata slikarka i dizajnerka Jelena Blečić ovih dana je imala priliku da se upozna sa novom Opel Merivom i uživa u komforu i eleganciji koje nudi ovaj jedinstveni minivan

Kao i većina umetinka, Jelena uživa u isprobavanju novih stvari, sagledavanju novih uglova, u otkrivanju novih sredina, te se Opel Meriva pokazala kao savršen saputnik u bilo kojoj prilici, bilo da se radi o napornoj gradskoj vožnji ili relaksirajućoj vožnji seoskim putevima.

Poznata po nesvakidašnjim kombinacijama veselih boja i kontura, Jelena Blečić zrači optimizmom i pozitivizmom, što rezultira priznanjem na domaćem i međunarodnom nivou. Ova umetnica ima samo reči hvale za Opel Merivu.

- Izuzetno lep, skladan, vrlo udoban i fantastično organizovan. Opel je ovim modelom obezbedio spoj svih kvaliteta i udobnosti potrebnih za vožnju današnjeg ritma i brzine života. Stabilan, komforan, velik, ali ne prevelik, auto u kom se osećate udobno kao da ste u vašoj dnevnoj sobi, a i sigurni ako treba da se vozite u kontinuitetu kilometrima asfalta. Iskreno sve pohvale i komplimenti.

Nova Opel Meriva kombinuje elegantan dizajn sa visokim stepenom funkcionalnosti, koja je i pre same pojave na tržištu izazvala zanimanje javnosti zbog svoje neverovatne fleksibilnosti, ergonomičnosti i neočekivanog  dizajna. Meriva u velikoj meri prati nove tendencije Opela, započete uspešnim modelim Insignia i Astra.

makonda-tracker