neprepoznatljive

CECINA TRANSFORMACIJA JE SVE OSTAVILA BEZ REČI: Evo kako su neke od naših najpoznatijih pevačica izgledale kao — PLAVUŠE

0

Iako je tamna kosa njihov zaštitni znak, ove poznate pevačice svojevremeno su se osmelile za malo modni eksperiment...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, a neke od najpopularnijih domaćih i regionalnih brineta imale su priliku da to provere tokom kratkog perioda kada su se ohrabrile za najveću transformaciju u svom životu.


Severina Kojić

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Lepa Splićanka poznata je po svojoj dugoj tamnoj kosi, ali gotovo da nema osobe koja ne pamti njenu "Merilin Monro fazu". Početkom dvehiljaditih, Severina je imala kratak uvijeni bob i izblajhanu kosu — stil za koji joj je nesumnjivo trebalo mnogo hrabrosti. Ipak, kao i sve ostalo, Seve je s lakoćom nosila ovu frizuru i izgledala spektakularno, naročito kada bi joj dodala crveni karmin!

 


Ana Bekuta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)


Proteklih godina, šarmantna pevačica menjala je često frizure, ali ne i drastično, uglavnom birajući približne nijanse. Međutim, pre mnogo godina, ona je, u skladu s tadašnjim trendovima, imala izuzetno kratku kovrdžavu kosu plave boje! Pre nekoliko godina, Ana je i sama podelila fotografiju nastalu 1986, na kojoj je vidimo s hit frizurom tog vremena.


Svetlana Ražnatović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija


Otkad se pojavila na javnoj sceni, Ceca je poznata kao jedna od najpoželjnijih brineta naše estrade, zbog čega su mnogi bili iznenađeni kada se 2004. godine opredelila da pređe u plavuše.

 

Iako je javnost bila oduševljena, pevačica je nakon kraćeg vremena rešila da se vrati među brinete jer se tako najbolje oseća.
 

 

makonda-tracker