Maraja Keri: Sasvim mi je dosta dvoje dece

0
Nakon što su ovog proleća dobili blizance, pevačka supersvezda Maraja Keri otkrila je da ona i njen suprug Nik Kenon ne planiraju da u budućnosti rade na proširenju svoje porodice

Pop diva Maraja Keri smatra da trudnoća i carski rez kojima je na svet donela blizanace koji su dobili imena Monro i Morokan Skot predstavljaju toliko težak period za nju, da više nikada ne bi želela da ponovo mora kroz to da prolazi.

- Ukoliko mi Bog da još jednom moram da prođem kroz takvo jedno iskustvo, prihvatiću. No, ako se ja pitam, nikada više ne bih pokušavala da zatrudnim. Nisam sigurna da bih još jednom uspela da se izvučem kroz ono što sam prošli put doživela. Zbog toga što su u pitanju bili blizanci, imala sam jezive bolove. Bio je to zaista težak porođaj. Želela bih da ljudi budu pripremljeni na sve teške trenutke do kojih je moguće da dođe tokom trudnoće. Zaradila sam gestacioni dijabetes. Sada sam dobro, ali moram da budem vrlo obazriva kada je unos hrane u pitanju – otkrila je Maraja koja je od prođaja za tri meseca skinula petnaestak kilograma i  planira uskoro na tržište da izbaci kremu koja će pomoći ženama u borbi protiv strija.

makonda-tracker