DA LI BISTE ga PREPOZNALI?

"ODUVEK SAM ŽELEO DA BUDEM HIRURG": Robijaš iz čuvenog spota "Sunce ljubavi" danas živi svoj SAN, a evo kako IZGLEDA!

2


Uloga najpoželjnijeg robijaša u spotu za pesmu "Sunce ljubavi" koju izvodi Džej, pripala je Ivanu Marjanoviću, čija se glumačka karijera time i završila, jer je, kako kaže, ortopedija njegova prva ljubav...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Pre nego što je postao predsednik zdravstvene komisije Vaterpolo saveza Srbije i član Zdravstvene komisije olimpijskog komiteta Srbije, specijalista oftalmologije i načelnik operacionog bloka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Srbija Ivan Marjanović oprobao se u glumačkim vodama.

 

- Moj dobar drug Srdan Golubović posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje da bi trebalo da razmislim o glumi - kroz osmeh je jednom prilikom javnosti ispričao Ivan.

 

Davne 1995. godine, godinu dana nakon pojavljivanja u studentskom filmu, ponovo dobija poziv.


- Spot za pesmu 'Sunce ljubavi' rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser - priča Marjanović.

 

Kako je tada istakao, spot su snimili potpuno amaterski, i ne sluteći koliku popularnost će doživeti.

 

Nastavak i fotografija na sledećoj strani...

makonda-tracker