Džordž Kluni: Ispovesti prljavog uma

0
Najpoželjniji holivudski neženja Džordž Kluni osvanuo je na naslovnici magazina Rolling Stone pošto je govorio o svojim političkim stavovima i ubeđenju da nešto suštinski nije u redu sa savremenim svetom.
foto: rollingstone.com
foto: rollingstone.com

Pedesetogodišnji Džordž Kluni otkrio je i da mu nimalo nije stalo do slave, ali i da drugi žive u iluziji kada je u pitanju njegova svakodnevnica.

- Zdravo. Moje ime je Džordž Kluni i ovaj svet je u velikom problemu. Mogu vam navesti četrdesetak žarišta na planeti koje nisu samo tačke fizičkog, već i finansijskog nasilja. Čini mi se da su ljudi u velikoj zabludi kada zamišljaju da je moj život žurka bez prekida. Zapravo, stvari su daleko jednostavnije - ispričao je glumac koji za sebe tvrdi da je sve samo ne metroseksualac i priznaje da vrlo često nema volje da obavlja stvari koje se tiču bazične lične higijene, kao što je sečenje noktiju na rukama i nogama.

Iako danas mami uzdahe žena širom sveta, ovaj superstar u detinjstvu je patio od jednog oblika paralize lica, a odrastao je u senci svog poznatog oca Nika Klunija.

- Morate da shvatite da je u mikrokosmosu Sinsinatija moj otac kao televizijski voditelj bio velika zvezda, tako da smo i moja sestra i ja zbog toga stalno bili u centru pažnje. Svi su znali ko smo mi i stalno su pričali o nama. Ako bih na košarkaškoj utakmici postigao petnaest poena, u novinama bi pisalo Sin Nika Klunija dao je petnaest koševa - otkrio je glumac čiji otac i danas ima ambiciju da se Džordž na predstojećim američkim izborima nađe na listi kandidata za predsednika te zemlje.

Nakon raskida sa Elizabetom Kanalis, Kluni otkriva da se u novoj romansi sa Stejsi Kibler oseća sjajno, jer ova bivša rvačica svakoga dana zna da pronađe pravi način da ga nasmeje.

- Ona radi sa štagod poželi. Retko kada govorim drugima šta mislim da bi oni trebalo da rade sa svojim životom - aludirao je glumac na nedavne optužbe voje bivše devojke da ju je u vezi tretirao kao da joj je nekakav strašno strogi otac.

makonda-tracker