Igor Lazić Niggor kao zaljubljeni Deda Mraz

0
Praznična predstava Happy teatra Dve novogodišnje jelke igraće se u periodu od 15. do 30. decembra na više lokacija u Beogradu, a kao Deda Mraz pojavljuje se popularni Niggor

Članovi pozorišne trupa Happy teatar sa ponosom predstavljaju, po svojim rečima, jedan potpuno novi, otkačen, veseo, nestašan, smehotresno bleskast, razigrani i raspevani mini novogodišnji mjuzikl Dve novogodišnje jelke.

Uoči prelaska stare u novu godinu, dve novogodišnje jelke – stara Baba Jela i nova Jelena Jeca prave pometnju, zavrzlame i smicalice oko toga koja ce ostati na novogodišnjoj stolici, dočekati Deda Mraza i blistati u novogodišnjoj noći, sa poklonima ispod sebe. Uz pomoć Pahuljice i nastupom na novogodišnjem EuroNovosongu pokušavaju da osvoje decu i Deda Mraza u kog su zaljubljene obe. Koja će jelka dobiti novogodišnje mesto, a koja Deda Mrazovu ljubav, publika će saznati u, podrazumeva se, hepiend novogodišnjoj priči.

Kroz predstavu punu pesme i plesa, na zabavan način, deca se edukuju i o očuvanju jelki, drugarstvu, ljubavi i bitnim vrednostima u životu.

Predstava po tekstu Radmile Knežević, u kojoj glavne uloge igraju Aleksandra Krnajski, Monika Romić i Igor Lazić Niggor igraće se u periodu od 15. do 30. decembra u Beogradu i biće organizovano igrana na više mesta. Muziku je napisao Zoran Obrenović dok je na aranžmanima radio Coco Moscuito iz grupe Jinx. Kostimografkinja je Jelena Milić, dok je za režiju, scenario i koreografiju zaslužna Monika Romić.

 

makonda-tracker