TV Pink: Ne daj Bože da se situacija koju je Azdejković opisao zaista i desila

2
Televizija Pink izdala je saopštenje povodom najave tužbe gej aktiviste Predraga Azdejkovića, koji tvrdi da ga ova medijska kuća nije zaštitila kada ga je tokom snimanja emisije Magazin In, navodno napao gradonačelnik Jagodine Dragan Marinković.

Televizija Pink izdala je saopštenje u kojem se navodi:

Što se TV Pink tiče, situacija je jasna. Jednu magazinsku emisiju gospodin Azdejković uspeo je da pretvori u društvenu temu dana i zauzme naslovne strane. Svaka čast! Žalosno za ovo društvo je to što je ovaj gej aktivista to uspeo na osnovu neistina koje je perfidno plasirao u medije. Ali ni to mu nije bilo dovoljno, već se usudio da još preti tužbom.

U saopštenju koje je poslato medijima kaže se da mi treba da dokažemo svoje odgovorne tvrdnje da on nije napadnut. A kome je on dokazao da jeste napadnut? Desetak svedoka je prisustvovalo njihovom kratkom susretu i svi tvrde da do fizičkog kontakta nije došlo, pa čak ni do oštrije rasprave kakva je opisana u štampi.

Dakle, još jednom je reč o izvrtanju stvari što su jedva dočekali pojedini mediji koji su to odmah predstavili kao činjenično stanje.

Ne daj Bože da se situacija koju je Azdejković predimenzionirano opisao zaista desila, prvi bismo stali na njegovu stranu jer je poznato da naša televizija nije politički obojena te nemamo obavezu da stojimo na strani bilo kog političara, pa ni onih sa vlasti. Uvek smo i uvek ćemo podržavati gej i lezbijske organizacije kada bi njihova prava bila ugrožena, ali ovo je slučaj u kojem oni zloupotrebljavaju druge ljude lažno predstavljajući probleme kojih nije bilo. Ovakvim istupima oni ugrožavaju sosptvenu populaciju, jer se može desiti kao u priči o čobaninu i Vuku, da seljani posle nekoliko lažnih povika Vuk, vuk, kada se stvarno desi ozbiljan problem i vuk naiđe neće biti adekvatne reakcije – navodi se u saopštenju televizije Pink.

makonda-tracker