jasan stav

NE ŽELI DA SE UDAJE I PROŠIRI PORODICU: Ivana Jordan je posvećena sinu Vuku, a ovako govori o mogućoj ljubavi!

0

Ova godina joj je bila puna razočaranja i srušenih nada.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pop pevačica Ivana Jordan sumirala je utiske protekle godina, koja je bila i više nego turbulentna.

 

" Iako je bila dosta ograničavajuća godina, imala sam dosta burnih dešavanja. I lepih i uzbudljivih, ali i razočaranja i srušenih nada. Te neke razočaravajuće odnose i događaje zelim da zaboravim. A da pamtim ima dosta toga ipak lepog. Moj sin Vuk je krenuo u 2. razred osnovne škole, pa su ove godine počele i prve ocene i krenule su i prve petice" - rekla je Ivana i dodala:

 

"Zadovoljna sam jer sam u protekloj godini pobedila neke emocije sama sa sobom, jer sam svesnije počela da kontrolišem svoja očekivanja i neočekivanja. To mi je bio ozbiljan korak sa samom sobom i u Novu godinu ulazim rasterećenije. Dane u novoj godini bih volela da ispunim lepim putovanjima, romantičnim emocijama i da objavim više pesama.

Na pitanje da li u 2021. priželjkuje proširenje porodice ili "ludi kamen", ona odgovara:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

"Prihvatam da je život pun iznenađenja, ali ne razmišljam uopšte u tom pravcu “ludog kamena” i proširenja porodice. Ispunjena sam u ovom trenutku i kao roditelj i kao čovek. Sta će biti sutra, to ne znam, ali svakako šta god sa bude zelela bih da bude s puno ljubavi i snage" - zaključila je Jordan.

 

 

 

makonda-tracker