otvoreno o ljubavi

"ŽELJKO MI JE ISTRGNUT IZ RUKU": Ceca Ražnatović NIKAD ISKRENIJE o detaljima LJUBAVNOG života poslednjih 20 godina

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Maja

01-01-2021 11:08h
Zeno, cujes li ti sebe?!

severni bedem

01-01-2021 11:24h
Kako vas nije sramota da pišete o ljudskom dnu, o kriminalcima kao da su dobri ljudi???!! Kakve Cecine suze, šta??? Da li možete da pojmite koliko suza je taj zlikovac Arkan izazvao kod mase svojih nevinih žrtava?? Samo da uzmete primer njegovog šefovanja džeparoških grupa po Beogradu sedamdesetih godina prošlog veka! Znate li koliko je to tuge, suza i patnje npr. jedne bake kojoj odžepare celu penziju?? Pa tako puta hiljadu samo za mesec dana! A da ne spominjem pljačke SRPSKIH kuća po ratištu...

Ema

01-01-2021 12:25h
@severni bedem
Bravo

Pišu i brišu

01-01-2021 12:01h
Napisaše oni od početka sve. Kako joj Hajra istrgoše iz ruku i kako su ga tukli i strpali u logor tri godine. I kako je ona ošišana do glave. I kako je za Hajrom patila i kada je ovaj već silovao i prisvojio... pa udariše komentari koj joj nisu odgovarali tako da je obrisan i članak i komentari. Sada pokušava drugu bajku. Ali internet pamti svr. Potrazite samo 'ceca je za Hajrudinom patila i kada... ovo je providan trik da se to prekreči jer sigurno veljko kmeči..

Hag

01-01-2021 12:43h
Danas bi ga u Hagu posećivala.

nyc

01-01-2021 12:46h
Kakva je muka na ovu ženu, a i na novinare , sto je forsiraju ovoliko ?
?????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: