Slađana Milošević: U četvrtak premijera nove verzije zabranjenog spota

1
Publika će uskoro moći da vidi novu verziju spota Aleksandre Slađane Milošević za kompoziciju Legalize Freedom u kome umetnica nastavlja da se zalaže za legalizaciju ljudskih prava i sloboda.

Još 1999. godine, srpska umetnica i poslovna žena Aleksandra Slađana Milošević predvidela je problematičnu budućnost koja se bližila zbog pohlepe Wall Street  i korporacija u kojima je i sama kao stock broker radila. Pokušala je da javnosti pošalje upozorenje putem kompozicije Legalize FreedomLegalizujte slobodu. Poruka teksta predstavlja preteču danas aktuelnih događaja i protesta koji će u narednim mesecima, verovatno i godinama, zahtevati odustajanje od sebičnih navika globalne finansijske elite.

Novi spot je kritika ljudske pohlepe, hipokrizije i poremećenog sistema vrednosti. S druge strane Slađana Milošević i ovom prilikom apeluje na poštovanje i legalizaciju prava dece, žena, homoseksualaca, životinja, na očuvanje prirode i borbu protiv čovekovog nasilja prema prirodi i pripadnicima svoje vrste.

Premijera spota koji je re-editovao Nikola Vukanović zakazana je za 10. novembar na zvaničnom Youtube kanalu Slađane Milošević.

U isčekivanju novog spota pogledajte teaser video:

makonda-tracker