Prvi glas Srbije dobio svojih deset finalista

0
Sinoć su u polufinalu rijaliti šou programa Prvi glas Srbije Ana Perišić, Filip Mitrović, Davor Jovanović, Darija Lukić, Adrijana Krstić, Nevena Đorđević, Aleksandra Dabić, Dušan Kurtić, Igor Terzija i Tatjana Đorđević iz međusobnih duela izašli kao pobednici

Iako je prvobitno planirano da Prvi glas Srbije ima 9 finalista, žirijska trojka koju čine Vlado Georgiev, Lena Kovačević i Saša Milošević Mare nije mogla da proglasi pobednika duela Aleksandra Dabić - Nevena Đorđević, pa je zajednička odluka glasila: obe idu u finale.

I Aleksandra i Nevena su perfektno otpevale baladu Because Of You Keli Klarkson i zasluženo su otišle u poslednji krug takmičenja, a ovu odluku žirija gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravila je i publika u studiju.

Marija Kilibarda i Andrija Milošević pokazali su se kao odličan voditeljski izbor za ovaj spektakl, a popularni glumac je u polufinalu bio sve vreme uz kandidate, naročito u ključnim trenucima kada je žiri odlučivao ko propada a ko ide dalje. Takmičari su upravo prvo sa Andrijom uz zagrljaje podelili svoju sreću zbog uspeha, a zatim su silazili među publiku u studiju, gde su ih bodrili roditelji, prijatelji, momci i devojke.

Naredna epizoda Prvog glasa Srbije na programu je u subotu 12. novembra u 21 sat na Prvoj TV. Kandidati će pevati uživo, žiri i publika će glasati. Takmičar s najmanjim brojem glasova ispada, devet ide dalje i tako će biti do sredine decembra kada ćemo dobiti pobednika.

makonda-tracker