ovih dana nikome nije lako

„SVE SE MANJE SMEJEM“: Ljiljana Stjepanović zbog pandemije veći deo 2020. provela sama u četiri zida

0

Čuvena glumica je protekli period provela čuvajući se od virusa korona i iskoristila kako bi se posvetila sebi

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ljiljana Stjepanović je najveći deo godine koja je na izmaku provela zatvorena među svoja četiri zida zbog pandemije virusa korona.

 

Glumica je otkrila da se posvetila sebi.

 

Uglavnom sam sama, deca dolaze do vrata i donesu šta mi treba, niko mi ne ulazi u kuću. Prvi put u životu se posvećujem samo sebi, što je za mene kuriozitet, masiram se, negujem. U početku mi je sve palo jako teško, ali sad nalazim vreme za sebe, pošto ga imam napretek — istakla je glumica za Gloriju, pa dodala:

 

— Čitam, rešavam ukrštene reči, pišem pesme. Nedostaje mi sve, moja deca i porodica, prijatelji, druženja, odlasci u kafanu. I predstave, zna se da gluma nas leči, da smo zbog tog čuvenog adrenalina posle potpuno izlečene osobe — kaže glumica.

 

Ljiljana Stjepanović
foto: Zorana Jevtić

Mir joj, kako sama ističe, remete nesavesne komšije.

 

— Izbacuju me iz takta komšije koje stalno nešto buše iznad moje glave. Ljudi više nemaju obzira ni kad je kućni red. Nepoštovanje drugih me izluđuje — rekla je.

 

Sve manje se smejem, iako je to lekovito. Dogodovštine mojih unuka i dece, koje mi sad šalju na Vajber, uvek me nasmeju i odmore dušu — zaključila je Ljiljana.

 

 

makonda-tracker